Percheziții la contrabandiștii cu țigări din Brașov. La un tânăr a fost găsit un pistol

La data de 08.11.2018, polițiștii din cadrul Secției Regionale de Poliție Transporturi Brașov, cu sprijinul polițiștilor din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Brașov și Suceava și D.G.A. – S.J.A Covasna, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, au acționat pentru destructurarea unui grup infracțional specializat în contrabandă cu țigări.

Astfel, polițiștii au  efectuat 16 percheziții la domiciliile și la locurile de muncă din județele Brașov și Suceava, la unui număr de 11 persoane, cu privire la care existau date și informații că efectuează contrabandă cu țigări.

În urma perchezițiilor 10 bărbați, cu vârste cuprinse între 25 și 45 de ani, au fost reținuți și  introduși în arestul I.P.J. Brașov, urmând a fi prezentați instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă. Asupra unui bărbat în vârstă de 26 ani din municipul Brașov a fost găsit și un pistol cu aer comprimat deținut ilegal, acesta fiind cercetat în stare de libertate, pentru comiterea infracțiunii de nerespectarea regimului armelor și munițiilor și contrabandă cu țigări.În urma perchezițiilor au fost identificate un număr de 980 pachete țigări de diferite mărci, netimbrate, de proveniență străină precum și suma de 12 800 lei și 950 euro care ar proveni din comercializarea ilegală de țigări.

Bunurile au fost indisponibilizate iar suma de bani a fost confiscată valoric.La efectuarea perchezițiilor au participat polițiști din cadrul Serviciului Acțiuni Speciale Suceava, precum și jandarmi din cadrul Inspectoratelor de Jandarmi Brașov și Suceava.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: