Percheziții DNA la spitalele din Brașov. Vizate, Spitalul de Boli Infecțioase și Neuro

Percheziții DNA la spitalele din Brașov. Din primele informații, se pare că este vorba despre Spitalul de Boli Infecțioase și Spitalul de Neurologie și Psihiatrie Brașov. Există suspiciuni de corupție în legătură cu achiziția echipamentelor medicale.

”Ca răspuns la solicitările formulate de reprezentanți ai mass media, Biroul de Informare și Relații Publice este abilitat să transmită următoarele:
Procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție – Serviciul Teritorial Brașov efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracțiuni de corupție și asimilate celor de corupție, săvârșite în perioada decembrie 2019 – prezent.

În cursul zilei de 03 decembrie 2020, ca urmare a obținerii autorizărilor legale de la instanța competentă, sunt efectuate percheziții domiciliare în 22 de locații situate pe raza județelor: Brașov, Harghita și Iași, din care patru sunt instituții publice, restul reprezentând domiciliile unor persoane fizice și sediile unor societăți comerciale.

În cauză, procurorii beneficiază de sprijin de specialitate din partea Direcție Generale Anticorupție și a Brigăzii Speciale de Intervenție a Jandarmeriei.

Raportat la actele procedurale efectuate în prezenta cauză, precizăm că, atunci când împrejurările vor permite, vom fi în măsură să oferim detalii suplimentare.” se arată în comunicatul de presă de la DNA.

One thought on “Percheziții DNA la spitalele din Brașov. Vizate, Spitalul de Boli Infecțioase și Neuro

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: