Perchezitii ale politistilor brasoveni la evazionisti. Prejudiciul, 1.000.000 de lei

Poliţiştii din Brașov efectuează 11 percheziţii domiciliare și pun în aplicare 6 mandate de aducere a unor persoane bănuite că ar fi cauzat un prejudiciu de aproximativ 1.000.000 de lei prin evaziune fiscală.

La data de 05 decembrie 2018 poliţiştii de investigarea criminalității economice din cadrul  Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brașov, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Brașov, desfășoara o activitate cu efective lărgite de punere în aplicare a unui număr de 11 mandate de percheziții domiciliare și 6 mandate de aducere pe raza județelor Brașov, Prahova, Galați și municipiul București într-un dosar penal  in care se efectuează cercetări pentru săvârșirea infractiunii de evaziune fiscală în modalitatea înregistrării de cheltuieli fictive .

Prejudiciul estimat în cauză este 1.000.000 lei.

La activități participă polițiști din cadrul Inspectoratelor de Poliție Județene Prahova, Galați și Poliția Municipiului București, precum și  specialiști criminaliști și de acțiuni speciale din cadrul IPJ  Brașov.

La finalizarea perchezițiilor, persoanele vor fi conduse la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brașov, în vederea audierii.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: