PER, la 30 de ani de la înființare (FOTO)

Aniversare pentru Partidul Ecologist Român (PER). Formațiunea politică a împlinit 30 de ani de la înființare. Este unul dintre partidele care au luat naștere imediat după Revoluția din 1989. La eveniment au participat politicieni din toate partidele, jurnaliști, oameni de afaceri, medici, profesori, dar și foarte mulți ecologiști.

Ce spune liderul partidului, Dănuț Pop?

Privind retrospectiv, pot spune că, indiferent de greutățile pe care le-am întâmpinat, de dezamăgirile pe care le-am avut, au fost 30 de ani valoroși datorită eforturilor pe care le-am depus și schimbărilor pe care am reușit să le producem în societate.

Această aniversare trebuie să fie însă și un prilej de analiză și de regândire, să conștientizăm cu toții că este nevoie de mai multă acțiune, de mai multă perseverență.

Anul 2020, în care omenirea stă sub amenințarea schimbărilor climatice, este și anul în care românii își vor trimite reprezentanții în administrațiile publice locale și în Parlament. VREAU, ca la 30 ani de existență, PER să devină un actor principal în ceea ce vor însemna noile structuri politice ale UATurilor din țară cât și în noua configurație parlamentară din această toamnă. Avem proiecte serioase și specialiști, alături de noi!

Anul 2020 trebuie să fie anul ecologiștilor!
LA MULȚI ANI, PER!

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: