Pepco se alătură brandurilor din Unirea Shopping Center Brașov

Pepco, unul dintre cele mai importante lanțuri de magazine de tip discount pentru produse vestimentare, cu peste 1000 de magazine la nivel european, deschide din 13 septembrie un nou magazin în Unirea Shopping Center Brașov.

Magazinul, întins pe 425 de metri pătrați, la parterul Unirea Shopping Center Brașov are un concept special, cu un design prietenos și ușor de navigat, prețuri accesibile și o gamă extinsă de produse.

Contractul se întinde pe o perioadă de 5 ani, cu opțiune de prelungire pe încă 5 ani, și susține politica de dezvoltare pe care noua conducere Unirea Shopping Center o imprimă companiei.

”Am preluat USC Brașov într-o stare jalnică de la fosta conducere. Am reușit acum, după un an de muncă, să eficentizăm operațiunile și să redevenim competitivi la nivel local și regional pe piața centrelor comerciale. Pepco este un magazin vizitat de 8 milioane de clienți lunar, la nivel european. Asta înseamnă că este un brand iubit, cunoscut și apreciat. Suntem încântați de această colaborare, pe care sperăm să o dezvoltăm.” spune Alexander Adamescu, Președinte al Consiliului de Administrație.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: