Pentru primar, junii s-au luat și de un coleg care a ”îndraznit” să vorbească despre lipsa evenimentelor din Brașov

Sefii junilor din Brasov s-au aratat deranjati de faptul ca un coleg mai tanar de-al lor care, intamplator, se afla si in Consiliul Local a ”indraznit” sa critice Primaria Brasov pentru (ne)implicarea in ce priveste organizarea evenimentelor dedicate CENTENARULUI. Tanarul a sustinut pe buna dreptate ca ar trebui sa existe mai multe evenimente care sa scoata in evidenta traditiile brasovenilor. Imediat a venit si replica conducatorilor Junilor care nu au uitat sa-l ”perie” pe primarul George Scripcaru afirmand ca este alaturi de ei.

Totusi, ce uita junii este faptul ca orice suma de bani primita de juni de la Primaria Brasov are nevoie de votul consilierilor locali, nu doar de ”vorbele” primarului. Una este executivul si alta este legislativul. Poate ar trebui sa cunoasca si ei ca cei care iau decizii pentru Municipiul Brasov sunt consilierii locali. Ciudat este ca junii vorbesc de prezenta primarului la evenimentele lor, dar nu spun o vorba despre prezenta consilierilor locali, pentru ca si ei participa in fiecare an la manifestari. Pana la urma, cine inclina balanta spre politic, tanarul care a vorbit despre o realitate, pentru ca, intr-adevar, Brasovul a fost sarac in evenimente sau junii care au ochi doar pentru primarul Scripcaru, dar nu si pentru adevaratii decidenti din Municipiul Brasov…

Oricum, cine citeste „reactia” sefilor Junilor din Brasov intelege clar in ce directie sufla vantul…traditional. Pana la urma cine face politica?

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: