Pentru Prefectura Brașov maratonul de vaccinare a avut loc la Krunen Music Halle, pentru Primărie a fost la Kruhnen Musik Halle

Agaricii care nu sunt în stare să scrie nici măcar denumirea celui care i-a ajutat în campania de vaccinare…

La Maratonul de vaccinare Kruhnen Musik Halle organizat în data de 13 iunie au fost imunizate 196 de persoane. Chiar dacă în primele 2 ore s-au vaccinat peste 100 de persoane, așa după cum a anunțat Primăria Brașov printr-un comunicat de presă, până seara la ora 20.00 s-au vaccinat doar 196 de persoane.

Interesantă este și comunicarea de doi lei a celor două instituții. Dacă Primăria Brașov a anunțat că maratonul s-a desfășurat la Kruhnen Musik Halle, Prefectura susține într-un comunicat de presă că maratonul a avut loc la Krunen Music Halle. Dacă acești indivizi, nu sunt în stare nici măcar să scrie corect numele partenerului, vă dați seama ce angajați au aceste instituții ale statului. Era și greu să verifice cum se scrie denumirea corectă…să comunice între ei.

Reamintim că în data de 13 iunie, în sala de concerte Kruhnen Musik Halle s-a desfășurat cel de al optulea eveniment din cadrul maratonului de vaccinare „Liber la vaccinare, liber la viață!“, inițiat de Primăria Brașov. ,,Liber la concerte!” un eveniment dedicat tuturor celor care duc dorul concertelor, a muzicii live, dar și pentru cei care organizează astfel de evenimente. Toți cei care s-au vaccinat în cadrul acestui eveniment au primit gratuit, un card de fidelitate, încărcat și cu o sumă de bani, pentru consumație la Kruhnen Musik Halle și Rockstadt.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: