Pentru o poză frumoasă de grup, s-a uitat de distanțarea socială la vizita Ministrului Transporturilor (FOTO)

Distanțare socială doar pentru cei care stau acasă…pentru politicieni nu există așa ceva. Stau ca oile la grămadă, doar să prindă o poză frumoasă care să apară în ziare. Joi, 9 aprilie 2020, Ministrul Transporturilor, Infrastructurii și Comunicațiilor, Lucian Bode, a vizitat șantierul sectorului Predeal – Cristian parte a lotului 2 din Autostrada Comarnic – Braşov. Alături de ministru au fost prezenți mai mulți primari, dar și alți reprezentanți ai instituțiilor de stat. Numai că, în timpul vizitei, cei prezenți au uitat de recomandările privind distanțarea socială și s-au îngrămădit la o poză de grup, că na, fără așa ceva, degeaba a mai fost vizita pe șantier.

De ce trebuia să fie prezenți primarii sau reprezentanții Consiliului Județean la această vizită pe șantier, doar ei știu, discuțiile se puteau purta și prin telefon sau videoconferinta. Dar, puțină campanie și gargară electorală nu strică, chiar dacă este pandemie de COVID-19.

Sperăm ca autoritățile statului să vadă această grămadă de rugby, nu de alta, dar cei care stau acasă se simt frustrați. Dacă brașovenii ies într-un grup de 14 persoane, câte se aflau la un moment dat în poză, aceștia sunt amendați de polițiști cu sume astronomice. Sperăm să se aplice legea peste tot, nu să avem privilegiați, indiferent de context. Nu era o urgență prezența tuturor acolo!

One thought on “Pentru o poză frumoasă de grup, s-a uitat de distanțarea socială la vizita Ministrului Transporturilor (FOTO)

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: