Pentru liberalii ”sceptici”: când mințiți ani la rând și veniți cu aceleași proiecte din 4 în 4 ani, cum vi se pare?

Politicienii brașoveni au prins glas și vorbesc despre ”scepticism” în ce privește aeroportul Brașov. Dacă ar vorbi politicienii care s-au ținut de promisiuni și nu ar fi mințit, ar fi în regulă, dar cum să vorbești despre părerea brașovenilor referitoare la aeroport când DOAR LIBERALII au fost la putere la Brașov, nu alții, iar construcția a început în urmă cu mai bine de 10 ani, iar în prezent este realizat în proporție de 50-60%? Au fost doar vrăjeli electorale. Mai mult decât atât, în martie procentul era undeva la 30%…Deci ce s-a realizat în cei 4 ani? Vedeți voi, brașovenii sunt sceptici dragilor pentru că i-ați dus cu vorba, cu gargara, dar cu faptele mai puțin. Ați turuit cu gara Brașov ani la rând, mai ales când la putere se afla alt partid. Ați spus că preluați gara, dar, surpriză, sunteți mincinoși pentru că nu ați făcut nimic! Pe lângă asta, în Consiliul Local s-a prezentat și un SF cu…noua înfățișare a gării Brașov…, adică bani irosiți inutil pe un proiect, deși gara aparține CFR, nu Municipalității. Guvernul Orban este de ceva timp la putere, deci aveți de partea voastră membrii cabinetului, inclusiv pe Ministrul de la Transporturi. Arătați-ne, vă rugăm, documentele prin care ați obținut GARA BRAȘOV sau măcar ceva pe aproape…Nu o să arătați pentru că sunteți mincinoși și faceți totul pentru capital politic, atât!

Să mai deschidem subiectul despre podul FARTEC? Pe bune, spuneti ”scepticilor” că la aeroport se lucrează? Dar la FARTEC, de câți ani se lucrează?

În 2016, pe pliantele voastre, MINCINOȘILOR, se aflau SPITALUL și SALA POLIVALENTĂ. Unde sunt, poate le arătați și brașovenilor! Atunci ați spus clar că o sa aibă brașovenii și spital și sală. Dacă ați uitat, aruncați o privire pe pliante. Știm, vă lasă memoria când e vorba despre promisiunile omise…Deci, dragilor, despre ce scepticism vorbim? Oare nu au brașovenii dreptul să fie sceptici când voi doar mințiți?

Când v-ați plimbat prin București ultima oară să vedeți câte clădiri istorice au fost reabilitate? Vorbim de sute. Când ați fost la Oradea să vedeți că acolo lipsesc mesajele ”Atenție, cad țigle” și tot centrul arată la fel ca cel din Barcelona, Roma sau Paris. La Brașov avem o clădire finalizată și una începută…aici suntem domnilor, deși voi ați promis în pliante că faceți și dregeți. Ce ați făcut? NIMIC!

Mergem mai departe, la SPITALE. Cițiti în mediul online că este plin de mesaje de la cei care au avut ghinionul să se interneze la spitalele din Brașov, da, cele din subordinea Consiliului Județean. De dotate ce sunt, au apărut și în ziarele centrale, dar cu igrasii pe pereți și cu multe lipsuri. Păi nu voi spuneați în 2016 că vă ocupați de spitale? Ah, da, ați închis unul, dar noroc de instanță că v-a oprit la timp. Da, despre voi vorbim, liberalilor, despre promisiunile voastre deșarte. Ați păcălit cetățenii la fiecare 4 ani și faceți asta în continuare. Nu doar voi, la fel sunt toți politicienii din toate partidele, dar voi ați excelat în minciuni.

Să mai vorbim de lipsa parcărilor, de cultura de care v-ați bătut joc, de bastioanele și turnurile care au stat în paragină ani la rând din cauza nepăsării administrației județene și locale? Cum arată Centrul de Agrement Tâmpa?

Să mai vorbim despre sportul pe care l-ați distrus prin punerea unor politruci în fruntea cluburilor? Ați uitat de DOPAJUL de la CORONA?

Să mai vorbim și de mediu, mai are rost? Când ați fost ultima oară spre Poiana Brașov să vedeți cum s-au ridicat blocuri în pădure?

Apropo, stiți ca Brasovul este printre puținele orașe mari din țară care nu are un ștrand administrat de Municipalitate?

Și încă ceva, Brașovul este depășit la salarii de orașele din Regiunea Centru cum ar fi Sibiu sau Mureș. Voi, unde sunteți, ce ați făcut CONCRET pentru cetățeni ca să fie mulțumiți de viața pe care o au în Brașov?

 

 

 

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: