Pentru inundații și apă de calitate, mulțumiți cuplului Veștea-Scripcaru! Consiliul Local și Consiliul Județean dețin 84% din Compania Apa Brașov

Sefii Primariei Brasov si cei ai Consiliului Judetean au iesit din nou in evidenta pentru managementul de calitate. Exemplul cel mai elocvent si recent este ultima ploaie, cand, in 5 minute, strazile municipiului Brasov au fost inundate, transformate in rauri. Dupa inundatiile din anii anteriori, dupa ce in urma cu 2 luni orasul a ramas fara apa potabila fiindca DSP a recomandat evitarea consumului, au venit din nou inundatiile. Unde sunt milioanele de euro care s-au bagat in canalizare, unde este managementul sefilor de la Compania Apa, unde sunt reprezentantii Primariei Brasov si cei ai Consiliului Judetean care se laudau cu lucrari in acest domeniu? Chiar saptamana aceasta, conducerea Companiei Apa a aruncat din nou cu promisiuni. Oare acesti oameni chiar nu inteleg, nu vad ca sunt probleme mai tot timpul cand ploua? Oare chiar nu inteleg ca trebuie sa ia masuri? Toti vad, doar ei se fac ca ”ploua”. Cu siguranta ca actionarii principali ii vor invita din nou pe cei din conducerea Compania Apa sa explice in cadrul sedintelor ce management bun are institutia si cate investitii de calitate au realizat in judetul Brasov.

Vicepresedintele Adrian Gabor a declarat in presa ca vor fi luate masuri la Compania Apa. Domnule Gabor, poate le prezentati aceste masuri, ca brasovenii nu au vazut nimic.

Oare care este de fapt realitatea, care sunt interesele, cine ii tine in spate pe acesti oameni care se pare ca sunt depasiti de situatie? De ce nu este schimbata echipa de la aceasta institutie, de ce nu se da o sansa altor persoane care poate vor face performanta? Ce interese aveti domnilor? In orice companie privata, daca s-ar fi intamplat aceste lucruri, daca ar fi fost un lant de gafe, sefii ar fi zburat imediat din firma. Nu si la Compania Apa, unde interesele primeaza in fata managementului si a locuitorilor din Brasov care platesc cu varf si indesat pentru aceste greseli, in primul rand prin facturile lunare. Rusine ca va bateti joc de brasoveni!

Precizam ca pompierii brasoveni au intervenit cu motopompe pe strada Sitarului, Paraului, Carpatilor si la pasajul de la Hidromecanica pentru a scoate apa din subsoluri.

 

Structura actionariatului:

  • Judetul Brasov – 42% din capitalul social;
  • Municipiul Brasov – 42% din capitalul social;
  • Orasul Rupea – 3,4% din capitalul social;
  • Orasul Ghimbav – 3,1% din capitalul social;
  • Comuna Apata – 1,8% din capitalul social;
  • Comuna Halchiu – 2,7% din capitalul social;
  • Comuna Harman – 2,8% din capitalul social;
  • Comuna Sanpetru – 2,2% din capitalul social.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: