Pentru dezvoltatorii imobiliari s-au mutat trotuare, pentru sutele de elevi si studenți, Primăria Brașov nu reușește să schimbe ora de ridicat gunoiul

Au trecut cativa ani de cand brasovenii au adus la cunostinta reprezentantilor administratiei locale problema pubelelor de pe strada dr. I. Cantacuzino. Mai exact, faptul ca sute de parinti, bunici, elevi si studenti sunt nevoiti sa mearga in fiecare zi de luni pe carosabil printre masinile care circula pe acest segment de drum. Totul din cauza pubelelor care sunt scoase de locuitorii din zona fix pe trotuarul ingust de nici macar un metru, singurul de altfel de pe aceasta strada. Daca in perioada calduroasa, elevii, in special cei din clasele mici, se mai descurca, iarna este un adevarat cosmar. Din cauza zapezii si pubelelor scoase pe mijlocul trotuarului care este ocupat de acestea integral, elevii sunt nevoiti sa coboare si sa mearga printre masinile aflate in miscare. In orice clipa, un copil ar putea aluneca si accidenta pentru ca efectiv nu au o alternativa. Cu toate acestea, Primaria Brasov trateaza cu indiferenta problema elevilor si studentilor. Inclusiv un consilier local a atras atentia asupra acestei probleme care a ar putea duce la o tragedie, insa primarul Scripcaru este prea ocupat cu dosarele penale pentru a discuta cu reprezentantii de la salubritate pentru a gasi solutii.

Daca pentru elevi si studenti Primaria Brasov nu a facut nimic in cativa ani, pentru dezvoltatorii imobiliari s-a putut muta un trotuar in cateva saptamani. Este si cazul dezvoltatorului imobiliar de pe strada Mihai Viteazul din Brasov (langa Aula Universitatii).

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: