Penthouse-urile din complexul Tampa Gardens, echilibrul perfect intre STIL, NATURA si ACASA!

Meritati sa locuiti cu stil chiar in mijlocul naturii, intr-un penthouse de nu mai putin de 300 mp. Mai mult decat atat, situate la etajul al doisprezecelea al complexului Tampa Gardens din Racadau, penthouse-urile ofera o priveliste de vis spre munte si padure. Apartamentele mai mult decat spatioase, cu finisaje de calitate si terase generoase reprezinta adevaratul “rasfat imobiliar”. Stilul si confortul sunt redefinite pentru dumneavoastra. Locuiesti la superlativ si investesti intr-un apartament de lux in care te vei simti mereu ca in vacanta!

Desi este aproape de centru, la doar 10 minute cu masina, complexul Tampa Gardens din Racadau respecta din plin dorinta omului modern, aceea de a nu se simti sufocat de expansiunea rapida a blocurilor si de trafic. In schimb, locatia este una de exceptie, la poalele muntelui, oferind rezidentilor intimitatea si linistea de care au nevoie.

Persoanele interesate de achizitionarea unui apartament in complexul Tampa Gardens din Racadau se pot inscrie la licitatiile din fiecare miercuri si pot obtine informatii suplimentare la numarul de telefon 0735227874. Nu neglijati potentialul investitional al zonei si optati pentru apartamente de inspiratie naturala!

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: