Penthouse-urile din complexul Tâmpa Gardens, adevăratul răsfăț imobiliar în orașul turistic al României (P)

Si in aceasta vara aveti sansa de a achizitiona unul dintre ultimele penthouse-uri ramase disponibile in complexul Tampa Gardens din Racadau, Brasov.  Daca doriti sa fiti proprietarul unui apartament SMART care sa va ofere atat confortul dorit, dar sa fie si intr-un cadru natural de poveste, la poalele Tampei, nu mai stati pe ganduri!

Penthouse-urile de la ultimul etaj din complexul Tampa Gardens din Racadau inseamna adevaratul rasfat imobiliar, oferind viitorilor proprietari o suprafata de nu mai putin de 239.9 mp, inclusiv o terasa generoasa, unde pot petrece timp de calitate cu prietenii, admirand muntele. Spuneti NU compromisurilor! Puneti accent pe sanatate cand hotarati sa achizitionati un apartament! Complexul Tampa Gardens din Racadau se afla situat intr-un cadru de poveste, intre munti, dar, spre mirarea tuturor, la doar 10 minute cu masina de centru. Investiti in sanatatea dumneavoastra si a familiei!

Achizitia unui penthouse in Brasov, orasul turistic numarul unu al Romaniei reprezinta, de asemenea, o adevarata investitie. La doar 20 de minute cu masina pana la Poiana Brasov sau Predeal, complexul Tampa Gardens iti da sentimentul ca esti mereu in vacanta.

Pentru a beneficia de oferte speciale pentru apartamentele disponibile din complexul Tampa Gardens din Racadau, Brasov, inscrieti-va de pe acum la licitatia de miercurea viitoare (licitatiile au loc in fiecare saptamana, miercurea) . Detalii de numarul de telefon 0735 227 874.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: