Pensionara din Brasov, pe punctul de a fi inselata telefonic de un detinut din Arad

La data de 17 ianuarie a.c., poliţiştii din cadrul Serviciului Investigaţii Criminale Braşov, în urma activităţilor specifice desfăşurate, au identificat un bărbat în vârstă de 36 de ani, încarcerat în prezent în Penitenciarul Arad, care la data de 14.01.2018, în jurul orelor 11.00, ar fi încercat să inducă în eroare o femeie în vârstă 81 de ani din judeţul Braşov, cu scopul de a obţine o sumă de bani.

Bărbatul este suspectat că la data de 11.01.2018, ar fi apelat telefonic persoana vătămată şi pretinzând că este fiul acesteia,ar fi încercat să o determine să predea suma de 8.000 de lei, însă persoana vătămată a luat legătura cu fiul său şi nu a predat suma solicitată.

Cu sprijinul lucrătorilor din cadrul Penitenciarului Arad, în camera suspectului a fost găsit telefonul mobil pe care acesta l-ar fi utilizat la apelarea persoanei vătămate.

Cercetările sunt continuate de către poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale în vederea documentării activităţii infracţionale a suspectului.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: