Penalii de la Primăria Predeal. Pleacă unul, vine altul

Penal inlocuit cu alt penal…

Primaria Predeal s-a transformat intr-o institutie ce se invarte in sfera penalului. Totul din cauza sefilor alesi care au fost condamnati pentru fapte de coruptie.

Pentru primul om al orasului-statiune, adica pentru primarul liberal Liviu Cocos, Prefectura Brasov a semnat ordinul  de incetare de drept inainte de expirarea duratei normale a mandatului de primar din cauza dosarului de coruptie in care a fost condamnat definitiv.

Cum era si firesc, atributiile de primar au fost preluate de catre viceprimarul Bucur Nicolae(PNTCD). Numai ca, si acesta are o sentinta definitiva in acelasi dosar.

Cu alte cuvinte, a fost inlocuit un penal cu un alt penal, miscare total nefireasca si nedemocratica. Corect ar fi ca viceprimarul sa fie inlocuit cu un consilier curat, fara condamnare pentru acte de coruptie. Insa, aici se pare ca intervine si secretarul Primariei Predeal, dar si consilierii locali care nu se mai gandesc la binele comunitatii, ci la binele sefilor locali din PNL sau alte partide, care au condus si conduc orasul-statiune.

Insa, acestia nu stiu ca aceasta tergiversare se poate indrepta impotriva lor, mai ales a secretarului. Totusi, poate in ultimul ceas, alesii locali din Predeal isi dau seama ca sustin oameni condamnati pentru acte de coruptie…

Mai nou, se pare ca Liviu Cocos a devenit consilier al viceprimarului cu atributii de primar.

Interesant este faptul ca actualul viceprimar este pensionar MAI. Adica primeste si pensie si salariu de la stat.

 

 

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: