Pe suprafața domeniului public al Municipiului Săcele se vor efectua servicii de dezinsecție

Primăria Municipiului Săcele în colaborare cu firma SC Metropolis Pest SRL va efectua în noaptea de joi spre vineri, 15-16 iulie, după ora 21.00, servicii de dezinsecție pe suprafața domeniului public al Municipiului Săcele.

Pentru dezinfecție vor fi folosite substanțe care se regăsesc în Registrul Naţional al Produselor Biocide, sunt avizate pentru profilaxia sanitar umană de către Ministerul Sănătaţii şi fac parte din grupa III de toxicitate, respectiv Insecticid  Ghilotina i14 Cytrol, K-Othrine EC 84 și Raticid Rodex Pasta Bait.

Pentru ca activitățile de dezinsecție să fie eficiente, acestea trebuie efectuate în mod unitar, la nivelul întregii localități, atât pe domeniul public și privat, cât și la toți utilizatorii de pe raza municipiului Săcele.

Primăria Municipiului Săcele face apel către cetățeni, asociații de locatari, agenți economici și instituții publice să efectueze activitatea de dezinfecție pe proprietăți, clădiri și în subsolul blocurilor, concomitent cu acțiunea municipalității.

De asemenea, apicultorii din municipiu sunt rugați să ia toate măsurile necesare în zilele de 15-16 iulie pentru ca acțiunea să nu afecteze viața albinelor.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: