Pe cine vrea Electric Castle să aducă anul viitor la Brașov

Organizatorii Electric Castle, vor organiza un festival de muzică electronică pe spațiul viitorului parc din platforma industrială Rulmentul.

Ieri, 16 noiembrie reprezentanții Primăriei Brașov și Mihai Păun, directorul festivalului Electric Castle, au semnat protocolul de colaborare în vederea promovării Municipiului Brașov prin intermediul unor evenimente cultural-artistice.

Obiectul protocolului îl reprezintă asocierea Municipalității cu această companie pentru organizarea, pe spațiul viitorului parc din fosta platformă industrială Rulmentul, a unui eveniment care reunește, timp de 3 zile, mai multe activități culturale, în care atracția principală vor fi concertele de muzică electronică, care se vor desfășura, simultan, pe trei scene.
Electric Castle vrea să îi aducă la Brașov pe : Fatboy Slim, Nina Kraviz, Olof Dreijer, Dax J, I Hate Models, Francois X, Amelie Lens, Bicep, Anastasia Kristensen, Mind Against, Kobosil, Joyhauser, Farrago, YokoO, Terry Francis, Anna Wall.
Concertelor li se vor adăuga, pe parcursul celor 3 zile de festival, o multitudine de activități dedicate tuturor categoriilor de vârstă, de la workshop-uri culturale și expoziții, la activități de agrement, sportive sau streetfood. Acest protocol a fost aprobat de Consiliul Local în ședința de la sfârșitul lunii octombrie.
Sursa foto : Facebook –  Allen Coliban

 

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: