(P)Bavaria Tour ofera 40% reducere la vacantele de Revelion 2019

Oferta de nerefuzat marca Bavaria Tour. Agentia de turism si-a lansat oferta speciala pentru Revelionul 2019.  Doriti sa petreceti sfarsitul de an intr-o destinatie exotica, dar, in acelasi timp, sa nu va dati nici bugetul peste cap?  Visul de a intampina anul 2019 de pe o plaja din Cuba, Mexic, Bali poate deveni realitate.  Uitati de gerul din Romania si asteptati-l pe Mos Craciun pe o plaja exotica!  Aveti timp pana pe data de 21 iulie sa rezervati vacanta de Revelion dorita cu 40% REDUCERE numai la Bavaria Tour (reducere inclusa in tarif).

Destinatiile pentru vacanta de Revelion 2018-2019 sunt foarte variate.  Aveti asadar sansa de a ciocni paharul de sampanie la trecerea in  Noul An in America de Sud, Australia, Cuba, Bali, Brazilia, Egipt, Israel, Malaezia, Maroc, Mexic, Noua Zeelanda, Portugalia, Republica Dominicana, Singapore, Spania, Statele Unite Ale Americii, Thailanda, Vietnam.  Suna tentant, nu-I asa?  Mai mult, persoanele care calatoresc singure nu achita suplimentul pentru camera single.  Toate ofertele includ insotitor de grup.

 Revelion exotic 2019 pana in 500 de Euro

Profitati de oferta Bavaria Tour si va puteti petrece vacanta de Revelion in Portugalia la pretul de 294 de Euro (6 zile cu avionul).  Itinerariul cuprinde Lisabona, Porto, Fatima, Estoril, Cascais, Cabo da Roca, Sintra.  Pretul include si 5 cazari cu mic dejun in hoteluri de 3***.

Egiptul nu lipseste din oferta pentru sarbatorile de iarna.  Cu 357 de Euro va puteti bucura de o vacanta de 9 zile pe taramul piramidelor.  Itinerariul cuprinde Cairo, Piramidele, Hurghada, Alexandria, Aswan, Luxor.

Oferiti-va 10 zile de vis in Maroc!  Pretul vacantei este de 459 de Euro.  Itinerariul cuprinde Meknes, Fes, Volubilis, Marakesh, Rabat, Agadar, Casablanca,Tanger, Marbella, Malaga, Torremolinos, GIBRALTAR.  Mai mult, pretul include si 8 cazari cu demipensiune in Maroc si 1 cazare cu mic dejun in Spania la hoteluri de 3*** si 4****, transport cu autocar 2** cu aer conditionat; precum si biletele pentru vizitarea obiectivelor turistice din Maroc (fara Moscheea Hassan).

 

Vacante exotice de 15 zile pana in 1000 de Euro

Bucurati-va de oferta de nerefuzat marca Bavaria Tour si va puteti incarca bateriile timp de doua saptamani in Thailanda sau Mexic cu preturi de pana in 1000 de Euro.  Spre exemplu, platind 660 de Euro, va puteti relaxa 15 zile in Thailanda, trecand si prin Bangkok si Pattaya.  Beneficiati si de 4 cazari cu mic dejun si 9 cazari cu demipensiune la hoteluri de 3*** si 4****; precum si de biletele de intrare la obiectivele turistice.

Mexicul asteapta si el sa fie descoperit in vacanta de iarna.  Vacanta incepe in data de 23 decembrie, asa c ail veti astepta pe Mos Craciun pe o plaja exotica.  Pentru 744 de Euro, va veti relaxa in PENINSULA YUKATAN, MEXICO CITY, ACAPULCO, CANCUN, OAXACA, MITLA, TAXCO, CANIONUL SUMIDERO.

 

Peru, Bolivia, Chile la 1194 de Euro

America de Sud are farmecul ei aparte.  Profitati de 16 zile de vis in Peru, Bolivia si Chile la pretul de 1194 de Euro.  Itinerariul este captivant: Machu Pichu, Nazca-liniile misterioase Lima,Cuzco insulele Ballestas si Uros, Lacul Titicaca, La Paz-Valea lunii, Insula Soarelui, Copacabana, Tiahuanco, Santiago, Valparaiso, Arica, Insula Pastelui.

 

Revelion “Inconjurul Pamantului” in 24 de zile

Pasionatii de calatorii au sansa de a face la inceput de an inconjurul Pamantului in 24 de zile. Vacanta maraton incepe pe data de 22 decembrie, asa ca Mos Craciun va va gasi pana si la capatul lumii.  Pretul platit pentru o asemenea vacanta este de 3573 de Euro. Destinatiile vedeta sunt Singapore, Australia, Noua Zeelanda, Tahiti, Bora Bora, Insula Pastelui-Chile, Paris.  Turistii vor avea parte de 21 cazari cu mic dejun in hoteluri de (similar) 3*(camere, pt 2 persoane, cu : aer conditionat, TV si grup sanitar propriu cu dus).

 

Profitati de ofertele pentru Revelion 2019 de la Bavaria Tour, iar cupa de sampanie la trecerea dintre ani o veti servi intr-o destinatie exotica.  Uitati de frigul din Romania si petreceti sarbatorile de iarna la plaja!

 

 

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: