Patru ore magice in cadrul Spectacolului de Craciun de la Opera Brasov

Vineri, 15 decembrie 2017, de la ora 18.30, în Sala Operei, a avut loc tradiționalul Spectacol de Crăciun al Operei Brașov, în premieră anul acesta beneficiind de trei reprezentații (vineri, sambata si duminica). Pentru a 18-a ediție consecutivă, Opera Brasov ne-a pregatit un program special.  Timp de patru ore, părinți, copii și bunici s-au bucurat, deopotrivă, de o adevarata poveste muzicala de Craciun.  Spectacolul-mozaic a imbinat atat arii din opere cunoscute, secvențe celebre de balet clasic și contemporan, colinde românești și internaționale, dar si momente comice.  

În prima parte a spectacolului, spectatorii au păși în lumea operei, operetei și a baletului, iar în cea de-a doua s-au întâlnit și cu invitații speciali: Mirabela Dauer, Alexandra Fits, Nicolae și Tudor Furdui Iancu, Florin Nae – contratenor, Cvintetul Vocal ANATOLY, Corul de Copii UNISON – seniorii și Corul UNISON Stars – dirijor, manager general: George Dumitrașcu, Ana Maria Donose, Cosmin Marcovici, Jean-Kristof Bouton (Opera Națională Română Iași), ,alături de soliștii Operei Brașov: Mădălina Bourceanu, Asineta Răducan, Anca Pârlea, Liviu Iftene, Valentin Marele. Soliști balet: Miruna Moldoveanu, Valentina Mirică, Mihaela Pop, Claudiu Dane, Matei Rada, Dorin Mirea. La pupitrul Orchestrei Operei Brașov, s-a aflat, pentru prima dată invitat la Opera Brașov, dirijorul Mircea Holiartoc. Scenografia spectacolului  a fost semnată de Rodica Garștea, iar coregrafia de Ramona Mezei.

Spectacolul a fost incheiat de Mirabela Dauer, aflata pentru prima data pe scena Operei Brasov.

Cel mai asteptat eveniment muzical al lunii decembrie de la Opera Brasov a fost un adevarat succes si de aceasta data.  Inainte de Craciun, o echipa de oameni minunaţi a reusit cu gratie sa aduca magia sarbatorilor in sufletele brasovenilor.

 

 

 

 

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: