Partidul National Liberal, un partid decimat, condus de niste marionete

PNL a jucat un rol important în politica românească începând cu anii 90. Din păcate, actuala conducere a îndepărtat partidul de la scopul său, de la doctrina sa.

Azi, PNL oferă în fiecare zi dovezi că nu mai reprezintă liberalii. PNL și-a pierdut busola.

Din partidul elitelor, al promovării drepturilor și libertăților cetățenilor, PNL-ul de azi e un partid lipsit de substanță politică, lipsit de orice fel de principii. Azi, PNL e un partid care încurajează denunțurile, promovează abuzurile, e un avocat al procurorilor.

Astăzi Orban și PNL își fac afișe electorale cu Kovesi, după ce în 2013 Orban considera numirea lui Kovesi ca fiind o trădare de neacceptat, o trădare a interesului public.

Disperarea lui Orban de a o ridica în slăvi pe Kovesi îl determină să acționeze nevrotic atunci când cineva nu îi aduce ofrande fostei șefe a DNA.

Realitatea este un cruntă pentru PNL. A devenit în cinci ani un partid decimat, condus de niște marionete care, de frică, se fac preș în fața sistemului.

Partidul condus de Orban nu mai are niciun fel de legătură cu partidul liberal renăscut după 1990.

 

ALDE își asumă să ducă mai departe credința liberală, să continue reprezentarea liberalilor din România..  Azi, votanții liberali au o opțiune, iar aceasta este ALDE, singurul partid liberal.

 

Cu stimă,

Secretar Coordonator ALDE Sibiu,

Ovidiu Gheorghe TOCACIU

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: