Partidul Mișcarea Populară, organizația județeană Brașov se implică activ în rezolvarea situației creată de pandemia Covid 19

Pentru că PMP Brașov își asumă riscul de a nu fi pe placul unora pentru a salva ce se mai poate salva.

”În județul Brașov se moare în fiecare zi: mor brașoveni în spitale, mor brașoveni în propriile case, suferinzi de boli cronice, pentru că nu mai au acces la sistemul public de sănătate, sugrumat de pacienții infectați cu noul virus. Mor bătrâni care nu mai găsesc un pat în spitalele brașovene, sau în secțiile de Paliație, transformate,și ele, în secții Covid.

Mor firme în fiecare zi din cauza economiei pusă pe butuci de actuala guvernare. În 2021 s-au radiat cu peste 30 % mai multe firme decât în 2020. Adică, dispar supraviețuitorii celui mai greu an pentru economia românească.

 

Oamenii de știință- medici, cercetători, profesori, statisticieni, sociologi- au ajuns la concluzia ca vaccinarea ar fi singura soluție pentru revenirea la normalitate. PMP dorește revenirea la normalitate, așa că vom face, cu ajutorul brașovenilor și al comunității de afaceri din Brașov, o campanie de informare corectă a populației în ceea ce privește beneficiile și/sau contraindicațiile vaccinurilor anti-covid. Credem cu tărie că numai un om informat corect va putea lua decizia corectă.” – transmite președintele interimar PMP Brașov, Radu Paul.

 

Partidul Mișcarea Populară Brașov face apel la comunitatea brașoveană să strângă rândurile în jurul afacerilor locale și al producătorilor locali, să-i protejeze și susțină atât cât pot, pentru a depăși împreună această perioadă fără precedent.

 

”PMP Brașov este un partid care a renăscut. În doar câteva luni, PMP Brașov are conturată o nouă conducere, atât la nivel județean, cât și la nivelul municipiului Brașov. Și câștigăm din ce în ce mai mulți lideri care doresc să se implice. Nu mai puțin de 12 vicepreședinți s-au alăturat PMP în ultimele săptămâni. Toți aceștia sunt oameni care au o carieră, au reușite în plan personal, sunt oameni care au făcut deja dovada valorii lor. Acest lucru ne demonstrează, încă o dată, că ideile PMP sunt susținute de comunitate și că din ce în ce mai mulți brașoveni rezonează cu noi.

“Rămânem un partid cu principii, deschis oamenilor cu principii.” – mai transmite președintele interimar PMP Brașov, Radu Paul.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: