Parlamentarul Gabriel Andronache, întâlnire cu Ambasadorul Indiei la București

De la stabilirea relațiilor diplomatice, România și India au dezvoltat o colaborare foarte bună pe linia diplomației guvernamentale și parlamentare. În virtutea acestor relații foarte bune, cât și a Declarației comune, din anul 2013, privind stabilirea unui Parteneriat Extins între cele două state, am avut astăzi o întrevedere binevenită cu E.S. Rahul Shrivastava, Ambasadorul Indiei la București.
În calitate de lider al grupului parlamentar al deputaților PNL, cât și de membru al grupului parlamentar de prietenie cu India, i-am transmis domnului Ambasador că România rămâne un prieten și un colaborator apropiat al Republicii India, mai ales în lumina concluziilor summitului UE-India de la Porto. Suntem alături de prietenii noștri care trec prin momente dificile din cauza epidemiei cu noul Coronavirus. Se pot baza pe noi în orice moment!
La întrevedere au mai participat, președintele grupului parlamentar de prietenie cu India senatorul Claudia Mihaela Banu, cât și alți membri ai grupului, senatorul PNL Nicoleta Pauliuc, deputatul Diana Morar și deputatul George Tuță.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: