Parlamentari USR, PSD și UDMR au stat la aceeași masă la o dezbatere despre violența domestică. Nu și cei din PNL care au preferat să se premieze între ei

Parlamentarii din Brașov au trecut peste divergențele politice și au participat la o dezbatere despre violența domestică, eveniment care a fost organizat într-o sală a hotelului Aro. Au fost prezenți: Allen Coliban, Cristina Iurisniti, deputat USR şi Președinte al Comisiei pentru egalitatea de șanse pentru femei și bărbați a Camerei Deputaților, Iolanda Beldianu – Lector Universitar Dr. și Președinte al Asociației Pas Alternativ, Roxana Mînzatu – deputat PSD, Izabella Ambruș – deputat UDMR, Elena Belloiu – Președinte al Asociaţiei Femeile se Implică, Camelia Băncilă – Președinte al Colegiului Psihologilor din România (COPSI), filiala Brașov. Dacă parlamentarii PNL și UDMR au considerat important evenimentul și au participat, nu același lucru se poate spune despre reprezentanții PNL care nu au trimis pe nimeni.

Liderii PNL au preferat ca membrii de partid să fie mai degrabă prezenți la o petrecere de partid unde s-au premiat între ei. Printre cei premiați s-a numărat și Liviu Dragomir, fostul președinte al Clubului Corona, cel care și-a înaintat demisia după scandalul de dopaj. Bineînțeles, nu au lipsit George Scripcaru, Mara Mareș sau Adrian Veștea, președintele PNL Brașov.

Cu alte cuvinte, distracția a fost mai importantă decât un eveniment despre violența domestică.

Ciudat că nici măcar reprezentanții DGASPC Brașov nu au participat, ceea ce iar pune semne de întrebare privind conducerea instituției de acolo. Dacă nici pe acești oameni nu i-a interesat, atunci ce mai este de comentat?

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: