BRAȘOV ÎN DIRECT. Parada de 1 Decembrie

Zeci de brasoveni si turisti au participat plini de emotie la parada de 1 Decembrie.

Ceremonia a inceput cu întâmpinarea prefectului județului Brașov, însoțit de comandantul Garnizoanei Brașov pe Bulevardul Eroilor, zona Piața Tricolorului (Modarom).

Fanfara militară și garda de onoare au intepretat Imnul Național al României, după care a fost oficiat serviciul religios.

Defilarea personalului și a tehnicii a inceput de la ora 15:00, pe traseul: giratoriul Livada Poștei – Teatrul Sică Alexandrescu.

Detașamentul a fost format din comandant, drapele de luptă, precum și din 17 plutoane de câte 19 militari din structurile MApN și MAI. Vor fi prezentate 11 mijloace tehnice ale Brigăzii 2 Vânători de Munte „Sarmizegetusa”, trei ale Inspectoratului de Poliție Județean Brașov, patru ale Inspectoratului de Jandarmi Județean Brașov și ale Grupării Mobile de jandarmi „Burebista”, opt ale Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Țara Bârsei” Brașov, două mijloace tehnice ale Poliției Locale Brașov, un mijloc tehnic al SRI, precum și trei plutoane de la Academia Forțelor Aeriene Brașov.

Pe aleea pietonală dintre Parcul Nicolae Titulescu și Bulevardul Eroilor, între 14.00 și 16.00, instituțiile din M.Ap.N și M.A.I. si-au prezentat dotările specifice: tehnică, armament și echipamente esențiale.

Surprinzatoare a fost aterizarea la punct fix a unui parașutist de la Aeroclubul Teritorial Brașov.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: