Papagalii din fruntea Prefecturii! În București s-au deschis restaurantele la interior, la Brașov nu, deși a crescut schema de ”șefi”

La București s-a luată măsura deschiderii restaurantelor la interior. Nu și la Brașov, unde conducerea Prefecturii parcă ia decizii mai mult împotriva cetățenilor, nicidecum în favoarea lor. În loc să vină cu propuneri pentru a salva sectorul HORECA, liderii Prefecturii ”dorm în papuci” pentru că în Brașov nu se întâmplă nimic. Interesant este că subprefectul Izabela Ambrus a vorbit despre ”deschiderea piscinelor” într-o intervenție la un post de televiziune, în loc să se ocupe de restaurante și alte segmente. ”Trendul incidenței este în scădere, se va lua o decizie sâmbătă. Siguranța cetățenilor este prioritatea”, a declarat la Antena3, Izabela Ambrus, unul din subprefecții Brașovului.  Imediat a venit și replica moderatorului. ”Înseamnă că prefectul din București nu a avut în vedere siguranța cetățenilor dacă a luat o decizie în acest sens”.

Culmea, de câteva luni au mărit și ”schema” din organigramă, astfel că în loc de un subprefect, acum sunt doi, doar pentru a se face un loc călduț clientelei de partid.

 

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: