Pandemia vine la pachet cu înmulțirea furturilor din magazinele brașovene

Se înmulţeşte numărul furturilor din supermarket-urile brașovene.

Două furturi din magazinele brașovene în doar 24 de ore. Polițiști din cadrul Secției 5 Poliție Brașov efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “furt”.

În fapt, la data de 26 august 2020, în jurul orei 17.50, polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că o persoană de sex feminin ar fi sustras din incinta unei societăți comerciale din municipiul Brașov mai multe bunuri.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au identificat persoana în cauză ca fiind o femeie în vârstă de 30 ani și au stabilit faptul că aceasta ar fi trecut linia caselor de marcat, fără a achita toate produsele pe care le comercializase, fiind interceptată de către agentul de pază.

Prejudiciul cauzat a fost recuperat în totalitate și restituit societății în cauză.

În urma probatoriului administrat în cauză, femeia a fost reținută pentru 24 de ore și introdusă în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov.

Cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea anchetei.

 

La data de 26 august 2020, în jurul orei 17.50, polițiștii Secției 5 Poliție Brașov au fost sesizați cu privire la faptul că o persoană ar fi sustras bunuri din incinta unei societăți comerciale situată pe raza municipiului Brașov.

Echipa operativă care s-a deplasat la fața locului a stabilit faptul că un bărbat, în vârstă de 40 ani, ar fi sustras mai multe bunuri din incinta unei societăți comerciale, trecând de linia caselor de marcat fără a achita contravaloarea acestora.

Prejudiciul cauzat a fost recuperat în totalitate și restituit societății în cauză.

În baza probatoriului administrat, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov.

Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ”furt”, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea anchetei.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: