Până la urmă câți consilieri are primarul Brașovului și de ce pleacă angajații din instituție și după câteva săptămâni de la ocuparea postului?

Greu de răspuns la această întrebare. Totul din cauza schimbărilor dese pe care le face primarul USR. Pleacă oamenii din Primăria Brașov fiind nemulțumiți de conducere, pleacă de bunăvoie sau le face ”vânt” primarul? Cert este că s-au solicitat informații despre consilieri și era un număr de oameni, iar la câteva săptămâni mai târziu, era altul.  Deci se fac modificări mai ceva decât în firmele private. De asemenea, este cunoscut faptul că sunt mulți angajați veniți prin ”transfer” de la RESURSA UMANĂ a Primăriei Brașov, Agenția Metropolitană Brașov. Deci câți sunt în realitate, Dumnezeu știe, că cifrele furnizate de purtătorul de cuvânt sau de alți reprezentanți ai instituției nu coincid niciodată. De câte ori se solicită această informație, este clar alt număr…

Ciudat este și cum au renunțat unii să mai fie angajați ai instituției. Este cazul unor consilieri care au renunțat, nu se știe însă dacă sunt acum voluntari sau plătiți, dar și cazul directorului tehnic care a plecat din Primăria Brașov după câteva săptămâni, culmea, după ce câștigase un concurs pentru post. De ce a plecat după doar câteva săptămâni, greu de înțeles. Au mai părăsit instituția și angajați mai vechi, dar acolo totul este pus pe seama fostei administrații, fiind vorba despre apropiați ai fostului primar Scripcaru.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: