Păcăliciul din Făgăraș care confundă PNRR cu PNDL. Oare ce caută acest individ în Parlament?

Un deputat liberal din Brașov a reușit să se facă de râs printr-o postare pe facebook unde susține că  ”la propunerea PNL, a fost aprobată lansarea unui nou Program National de Redresare și Reziliență în valoare de 50 mld. lei, în ședința de coaliție. Puteți găsi OUG în transparență publică https://pnl.ro/noul-pndl ”, a scris deputatul Dumitru Flucuș, mare crai pe zona Făgărașului.
Numai că, parlamentarul ”fură curent”, pentru că este vorba despre Programul Național de Investiţii “Anghel Saligny” , adică fostul PNDL care nu are nicio legătură cu PNRR.
Deputatul ar trebui să-și concedieze ”scriitorul” pentru că nu are nicio legătură cu domeniul, iar dacă mai are și studii în domeniu, ar trebui să se lase de meserie și să se apuce de gătit, de altceva, dar nu de politică. Din această postare reiese și cât de aerian este deputatul din Făgăraș pentru că nu urmărește ce tâmpenii scriu goarnele de partid.
Un parlamentar dezinteresat cu niște consilieri care nu ar fi buni nici măcar de vânzători în piață. Dar, când partidul îți bagă pe gât toți agaricii care ling clanțele liberale, cam asta se întâmplă. Cât despre deputat, probabil va ieși din Parlament așa cum a și intrat…
Cristi FLOREA

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: