(P) Top 3 motive pentru a achizitiona un apartament in complexul Tampa Gardens (VIDEO)

Aveti in plan achizitionarea unui apartament care sa va ofere confortul dorit, atat dumneavoastra, cat si familiei?  Ce ati spune de apartamentele de inspiratie naturala din complexul Tampa Gardens din Racadau. Brasov.  Iata 3 motive importante pentru a veni la o vizionare in acest ansamblu rezidential:

Locatie de exceptie 

Achizitioneaza un apartament in complexul Tampa Gardens din Racadau, Brasov si vei avea parte de un colt de rai in mijlocul naturii, departe de trafic si de poluare! Locatie de exceptie, la 10 minute de centru, dar atat de aproape de natura. Bucura-te de munte, de padure si incarca-ti bateriile chiar de ACASA!  Cand vine vorba de achizitia unui apartament, spatiul verde aflat in apropiere este unul dintre considerentele importante de care se tine seama. Oare cate dintre apartamentele scoase la vanzare in Brasov se pot bucura cu adevarat de atata spatiu verde, precum cele din complexul Tampa Gardens ? Si nu vorbim doar de cativa copaci, ci de munti in toata splendoarea lor!  Cum ar fi sa va simtiti zilnic in vacanta, relaxati, in propriul apartament?

 

Spatii generoase

Sunt scoase la licitatie atat apartamente cu 2, 3, 4 camere, cat si penthouse-uri.  Locuintele sunt mai mult decat spatioase.  De exemplu, apartamentele cu 2 camere au o suprafata cuprinsa intre 56.6 si 75.3mp.  Locuintele cu 3 camere au suprafata maxima de 106.97 mp, iar cele cu 4 camere 126.3 mp.  Penthouse-urile inseamna adevaratul rasfat imobiliar, oferind viitorilor proprietari o suprafata de nu mai putin de 239.9 mp.

 

Preturi accesibile in cadrul licitatiilor din fiecare miercuri

Licitaţia publică este metoda prin care o bancă, cu ajutorul unui executor judecătoresc, poate vinde proprietăţile urmărite în cadrul executărilor silite.  Licitaţiile reprezintă oportunităţi de a cumpăra proprietăţi sub valoarea de piaţă a acestora şi de aceea se recomandă urmărirea în timp a proprietăţilor care prezintă interes. 

Pretul apartamentelor cu doua camere incepe de la 48.000 Euro+ TVA 5%.  Este acceptat si creditul Prima Casa. Apartamentele cu trei camera pornesc de la 72.000 Euro, iar cele cu 4 camere de la 85.000 Euro.  Penthouse-urile se vand cu suma de 190.000 de Euro.

Licitatie si pentru fostul club Bamboo

Aveti un plan de afaceri si va trebuie un spatiu situat intr-o zona deosebita a Brasovului, cu multiple avantaje urbane?  Afaceristii din Brasov si nu numai au sansa de a achizitiona spatiul in care a fost clubul Bamboo.  Acesta are o suprafata de 1800mp, iar pretul este de 400.000 Euro plus TVA. 

Asadar, pentru a beneficia de oferte speciale pentru apartamentele disponibile din complexul Tampa Gardens din Racadau, Brasov, inscrieti-va de pe acum la licitatia de miercurea viitoare (licitatiile au loc in fiecare saptamana, miercurea) . Detalii de numarul de telefon 0735 227 874.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: