(P) Licitatii pentru apartamentele Tampa Gardens si Bamboo

Cand vine vorba de cartierul Racadau din Brasov, potentialul investitional al zonei este foarte mare.  In ultimele luni, foarte multe studii realizate la nivel national considera Racadaul un cartier de top in cel mai curat oras din Romania.  Acesta a fost votat a fi printre cele mai sigure cartiere din tara. Tot aici se respira si cel mai curat aer din Romania.  Mai mult, locuitorii din Brasov au parte si de cele mai bune facilitati medicale din tara.

 

Oferta variata: apartamente cu 2, 3, 4 camere si penthouse-uri

 

Cand vine vorba de apartamentele din complexul Tampa Gardens scoase la licitatie, oferta este foarte variata si preturile accesibile.  Sunt scoase la licitatie atat apartamente cu 2, 3, 4 camere, cat si penthouse-uri.  Locuintele sunt mai mult decat spatioase.  De exemplu, apartamentele cu 2 camere au o suprafata cuprinsa intre 56.6 si 75.3mp.  Locuintele cu 3 camere au suprafata maxima de 106.97 mp, iar cele cu 4 camere 126.3 mp.  Penthouse-urile inseamna adevaratul rasfat imobiliar, oferind viitorilor proprietari o suprafata de nu mai putin de 239.9 mp. Pretul apartamentelor cu doua camere incepe de la 48.000 Euro+ TVA 5%.  Este acceptat si creditul Prima Casa. Apartamentele cu trei camera pornesc de la 72.000 Euro, iar cele cu 4 camere de la 85.000 Euro.  Penthouse-urile se vand cu suma de 190.000 de Euro.

 

Potential ridicat de investitie atat pentru apartamente, cat si pentru Bamboo

 

Locatia este una de exceptie, blocurile din complexul Tampa Gardens fiind situate chiar in mijlocul naturii.  Mai mult, distanta pana in centru se poate parcurge cu masina in mai putin de 10 minute.  Traficul este mult mai decongestionat decat cel din alte zone ale Brasovului (Tractorul, Calea Bucuresti).   Fie ca sunteti in cautarea unei locuinte de vacanta sau a unui apartament pe care sa il inchiriati, avem cea mai buna solutie pentru dumneavoastra! Departe de poluare si de aglomeratia urbana, apartamentele de la poalele muntelui ofera o priveliste de vis.

Grabiti-va sa investiti intr-un apartament din complexul Tampa Gardens! Economia romaneasca se confrunta cu un nou risc: scumpirea accelerata a proprietatilor imobiliare. Conform BNR, acest fenomen, deocamdata de intensitate mica, poate ameninta stabilitatea financiara a tarii

 

Afaceristii din Brasov si nu numai au sansa de a achizitiona spatiul in care a fost clubul Bamboo.  Acesta are o suprafata de 1800mp, iar pretul este de 400.000 Euro plus TVA.

 

Licitatii saptamanale

 

Atat licitatiile pentru apartamente, cat si pentru spatiul Bamboo au loc saptamanal, miercurea, in Brasov, Str. Molidului nr 43b, Bl. B. Persoanele interesate pot obtine informatii suplimentare la numarul de telefon 0735227874.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: