optiMAC Vú: primul magazin exclusivist de optică medicală din Brașov (FOTO)

(P).Magazinul optiMAC Vú își face intrarea pe piața opticii medicale din Brașov cu un concept nou de shopping, axat pe segmentul produselor de lux lansate de cele mai importante case de modă din Europa și nu numai. Parte a grupului optiMAC, Vú este boutique-ul luxuriant de unde puteți achiziționa modele unice de rame de ochelari și ochelari de soare alături de lentile de contact cu dioptrii și estetice precum și cele mai performante lentile pentru ochelari de vedere exclusiviști.

 

Grupul optiMAC este prezent în Brașov din 2011 și are 7 cabinete de optică medicală deschise pentru a fi mereu în apropierea clienților săi. Experiența în domeniu, dar și serviciile de calitate oferite au garantat statutul de „optica medicală numărul 1 în ochii brașovenilor”, dovadă fiind rezultatele Topului Național al firmelor organizat de Camera de Comerț și Industrie Brașov, ediția a XXIV-a și a XXV-a.

 

optiMAC Vú este cel mai mare magazin de optică medicală de lux din Brașov și continuă schimbarea de viziune și de branding începută încă din 2018 de Marius Cristea, administratorul optiMAC – în toamna lui 2018 am asistat la prezentarea noilor colecții de rame și ochelari de soare GUCCI în cadrul unui eveniment festiv (cu tema „În curând vei vedea diferența, ECOOPTICA devine optiMAC”) al cărui invitat special a fost Raluca Bădulescu.

 

Continuarea acestui proiect își vede îndeplinită misiunea prin inaugurarea magazinului de lux optiMAC Vú, locul unde puteți uita tot ceea ce știați despre regulile shoppingului în domeniul opticii medicale. Specialiștii optiMAC vă așteaptă într-o locație minimalistă unde vă veți putea îmbina pasiunile cu atenția pe care o acordați propriei imagini: aveți posibilitatea de a proba din peste 1000 de modele unice de ochelari de vedere și ochelari de soare în timp ce vă delectați la o cafea sau un ceai în spațiul de relaxare din interiorul magazinului. Mai mult, pentru a vă îmbunătăți calitatea timpului petrecut alături de specialiștii optiMAC, puteți arunca o privire peste cărțile disponibile în bibliotecă, sau puteți cânta câteva acorduri la pian.

 

Ramele care fac parte din portofoliul produselor optiMAC Vú poartă numele brandurilor de notorietate și duc mai departe viziunea designerilor care au imaginat o nouă linie de fashion disponibilă pentru ținutele dumneavoastră preferate: Gucci, Dolce & Gabbana, Versace, Valentino, Saint Laurent, Prada, Burberry, Emporio Armani, Guess, Carolina Herrera, Furla, Escada, Ray Ban, Persol, Vogue, Hugo Boss, Davidoff, Jaguar, Calvin Klein, Silhouette, Michael Kors, Puma, Tommy Hilfinger, Jimmy Choo, Moschino, Police, Nina Ricci sau Givenchy.

 

optiMAC asigură servicii complexe și complete de optică medicală printre care amintim: consultații computerizate gratuite pentru determinare de dioptrii, consultații oftalmologice amănunțite, montaj în 15 minute pentru lentilele de stoc, reparații gratuite pentru ochelari, consultanță de specialitate pentru alegerea corectă a soluțiilor de corecție ale viciilor de refracție și garanția vederii 100% – primiți banii înapoi dacă nu vedeți clar cu ochelarii de vedere achiziționați.

 

Nu uitați de oferta de deschidere (până în 28 februarie) valabilă în cabinetul de optică medicală optiMAC Vú: 50% reducere la toate ramele de ochelari disponibile și alte surprize în magazin.

 

Lista magazinelor optiMAC din Brașov poate fi consultată mai jos. Pentru mai multe informații accesați www.optimac.ro.

 

  • NOU: optiMAC Vú – Bulevardul Griviței, numărul 50 B.
  • optiMAC Victoriei – Bulevardul Victoriei, numărul 4
  • optiMAC Griviței – Bulevardul Griviței, numărul 65.
  • optiMAC Făget – Strada 13 Decembrie, numărul 57.
  • optiMAC Calea București – Bulevardul Calea București, numărul 54.
  • optiMAC Star – Strada Piața Teatrului, numărul 4.
  • optiMAC Brintex – Șoseaua Cristianului, numărul 7, stand 43-44.

 

 

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: