Opriți nesimțirea din zona Gării Brașov! Taximetriștii refuză în continuare clienții

Deși în presa locală s-a tot scris despre ilegalitățile comise de unii taximetriști care își fac veacul în zona Gării Brașov, măsurile împotriva lor întârzie să apară. Astfel, în continuare sunt taximetriști care nu pornesc aparatele de taxat sau care refuză clienții dacă nu le convine distanța. S-a ajuns încât Brașovul este comparat cu Bucureștiul la capitolul taximetrie. De exemplu, vineri seară, călătorii care au coborât dintr-un tren ce sosise de la București s-au îndreptat spre taxiurile care așteptau în fața gării. Cum era de așteptat, mulți dintre șoferii de taxi ii intrebau pe clienți unde merg și refuzau cursa dacă nu le convenea distanța. Un bătrân cu bagaje în mână a mers la 5 taxiuri până a găsit unul care să-l transporte la destinație.

Dacă în marile orașe din țară, taximetriștii sunt corecți, mai ales în orașele din Ardeal, la Brașov, mulți dintre acestia nu respectă nicio regulă a bunului simț și totul pentru că au fost lăsați să se comporte așa și nu s-a aplicat legea. Inclusiv la București se fac razii destul de dese pentru a elimina ”bizonii” din taximetrie.

 

2 comentarii la „Opriți nesimțirea din zona Gării Brașov! Taximetriștii refuză în continuare clienții

 • 25 iunie 2019 la 10:59
  Permalink

  Da…sunt niste nesimtiti…Anul trecut gravida fiind in 8l,ploua si foarte tare,unii soferi mi-au facut direct semn cum ca nu pleaca,iar alti 2 “domni” mai in varsta nu m-au lasat sa ma urc pana nu le-am zis unde merg,desi eu ii intrebam in mod repetat daca sunt liberi.In final nu am cazut in plasa lor,pt ca mi-au cerut triplu pe cursa…si ma si batjocoreau…Repet..femeie gravida in 8 luni si in ploaie…

  Răspunde
 • 28 iunie 2019 la 6:38
  Permalink

  Iașovul este un oraș puternic balcanizat iar sigurul element care îl face sa țină de Transilvania sunt clădirile istorice, in rest doar betoane și nesimțire.

  Răspunde

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: