Omagiu adresat agentului șef principal de poliție Mustață Ciprian-Constantin din partea Inspectoratul de Poliție Județean Brașov

Omagiu adresat agentului șef principal de poliție Mustață Ciprian-Constantin din partea Inspectoratul de Poliție Județean Brașov:

 

 

ULTIM OMAGIU!

 

Inspectoratul de Poliție Județean Brașov deplânge stingerea fulgerătoare din viață, la data de 08 iulie 2021, a colegului nostru, agent șef principal de poliție Mustață Ciprian-Constantin, în vârstă de 44 ani, din cadrul Serviciului Cabinet.

Agentul șef principal de poliție Mustață Ciprian-Constantin a absolvit în anul 1997 școala de agenți de poliție Câmpina, profil poliție, fiind repartizat să desfășoare activități în cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Brașov.

De-a lungul carierei, colegul nostru și-a desfășurat activitatea în domeniile ordine publică, investigații criminale, prevenire, dispecerat și personal de serviciu, obținând doar calificative onorabile pentru întreaga sa carieră de polițist.

Aducem pe această cale un ultim omagiu celui care a fost un bun coleg, trecerea sa în neființă reprezentând o mare pierdere pentru Inspectoratul de Poliție Județean Brașov, lăsând în sufletele noastre un imens regret și o adâncă tristețe.

Zilnic, realizăm faptul că suntem prea mici în toată această întindere numită “viață”, dar că, având sprijinul semenilor noștri, mai putem face un pas în față pentru a trece peste probleme și necazuri.

Durerea simțită atât de cei care i-au fost colegi, dar mai ales de către membrii familiei, este inimaginabilă. Amintirea celui care a fost Ciprian-Constantin Mustață va dăinui în sufletele noastre!

 

          Inspectoratul de Poliție Județean Brașov transmite sincere condoleanțe familiei îndoliate!

 

 

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: