Oktoberfest de Braşov promovat de compania aeriana Ryanair

Turiştii zboară în acest an spre Oktoberfest! Asta pentru că organizatorii renumitului festival al berii din Braşov, au semnat, un parteneriat strategic cu Ryanair, compania aeriană irlandeză cu cel mai mare număr de zboruri low cost dintre companiile aeriene din Europa. Şi la această ediţie, Oktoberfest aşteaptă zeci de mii de vizitatori, iar pentru ca acest lucru să fie posibil, Ryanair îi va aduce în siguranţă, la cea mai reuşită petrecere din estul Europei.Oktoberfest de Braşov va fi promovat astfel pe toate canalele de comunicare ale companiei aeriene şi astfel informaţia despre evenimentul de la poalele Tâmpei, va ajunge la peste 2.500.000 de oameni. Campania de promovare va începe în iulie şi are ca scop atragerea unui număr cât mai mare de turişti la Braşov şi, evident, la festivalul berii, eveniment ce va avea loc în perioada 07-17.09.2017, în zona fostului stadion municipal. Chiar dacă, din păcate, Braşovul nu are încă un aeroport, reprezentanţii Oktoberfest s-au gândit cum să aducă turiştii de la Bucureşti în oraşul nostru.
“ Aeroportul de la Ghimbav ne-ar fi ajutat enorm în acest moment, dar ne-am  gândit şi am găsit totuşi o soluţie pentru turiştii, care vor să vină din străinătate să se distreze la Oktoberfest. Suntem in discutii ca, în perioada următoare, să semnăm un parteneriat cu TUI Travel si Eurolines, pentru ca turiştii să fie aduşi de la aeroport la Braşov. Vrem ca Oktoberfest să crească şi astfel, să aducem cât mai mulţi vizitatori în acest oraş minunat, încărcat de istorie”, a declarat Anemona Hermeneanu, organizator Oktoberfest.
         Festivalul berii se reinventează! Va avea loc în două corturi mari, cu tematici diferite, cu muzică bună şi mai multe ansambluri nemţeşti, cu bucate alese şi bere pentru toată lumea însetată. Această ediţie a Oktoberfest este o provocare, anunţă organizatorii, care pregătesc şi o conferinţă de presă pentru data de 19 iulie, moment în care vor fi anunţate şi alte surprize.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: