OFICIAL! Mariana Câju va candida pentru șefia Consiliului Județean Brașov. Primarul din Făgăraș o susține(VIDEO)

Probleme mari pentru Partidul Național Liberal (PNL) Brașov. Președintele Consiliului de Administrație al Spitalului Municipal Făgăraș, Mariana Câju, și-a anunțat OFICIAL candidatura pentru șefia Consiliului Județean Brașov. Cum a fost membră PNL și este susținută de mulți dintre primarii liberali, dar și de primarii INDEPENDENȚI, în special de primarul din Făgăraș, Gheorghe Sucaciu, șansele acesteia sunt destul de mari. De asemenea, are și avantajul că a fost președinte al Consiliului Județean Brașov și are experiență în administrație.

”Sunt în cetatea Făgărașului, cetate care nu a fost niciodată cucerită și îmi exprim intenția astăzi de a candida la președinția Consiliului Județean Brașov și recunoștința față de cetățenii Țării Făgărașului care, în acești 3 ani de când sunt aici, mi-au fost alături în toate demersurile și proiectele pe care le-am realizat la Făgăraș. Nu în ultimul rând, ei mi-au fost alături în această dură bătălie pe care am dus-o cu acest virus și cu pandemia care a cuprins întreaga Românie și pe care noi, la Făgăraș, datorită dârjeniei acestor oameni am învins-o. Ei totdeauna în istorie s-au descurcat cu mijloacele proprii. Am readus Făgărașul acolo unde îi este locul, în inima județului Brașov și în atenția întregii țări. La fel doresc să fac și cu județul Brașov, să îi redau demnitatea și locul pe care îl ocupă în România.

Candidez independent la președinția Consiliului Județean Brașov. Ma bucur de sprijinul primarilor independenți din județ, de sprijinul majorității primarilor din Partidul Național Liberal(PNL) și de simpatia tuturor partidelor politice mari care deja au candidat la președinția Consiliului Județean. Sunt încrezătoare că sunt sprijinită de toți angajații Consiliului Județean și de angajații instituțiilor subordonate și sunt recunoscătoare și onorată de sprijinul pe care mi l-au dat partidele politice și posibilitatea de a candida din partea acestora”, a anunțat fosta liberală Mariana Câju, fost președinte al Consiliului Județean Brașov, actual președinte în Consiliul de Administrație al Spitalului Municipal Făgăraș.

Primarul din Făgăraș o susține

Interesant este că primarul celui de-al doilea oraș ca mărime din județul Brașov și-a arătat susținerea față de candidata Mariana Câju. Cum primarul Gheorghe Sucaciu se bucură de o popularitate deosebită în municipiul Făgăraș, clar că Mariana Câju va scoate procente importante în Țara Făgărașului, care vor înclina destul de mult balanța la alegerile locale.

 

”O susțin pe doamna Mariana Câju la președinția Consiliului Județean. Eu văd în doamna Câju un conducător al Consiliului Județean Brașov. Este un om care are viziune, care are capacitatea de a duce mai departe proiectele județului și de a atrage finanțări importante în județ pentru a-l dezvolta. Președinții Consiliului Județean Brașov care au fost până acum nu s-au aplecat asupra întregului județ. Au făcut în așa fel încât zone importante cum ar fi Țara Făgărașului sau  zona Rupea, să nu le ajute, să le țină în subdezvoltare. Interesul politic al tuturor președinților a fost vizibil. Aș vrea să menționez faptul că, dacă ne uităm în istorie,  Făgărașul întotdeauna  prin votul făgărășenilor a dat președintele Consiliului Județean. Doamna Mariana Câju este un om cu viziune, este un om care face în așa fel că se înconjoară de oameni cu experiență, specialiști, oameni profesioniști care pot ajuta la dezvoltarea județului. Ea urmărește o strategie de dezvoltare, indiferent că vorbim de un municipiu sau județ. Nu îi este frică să facă acest lucru, este capabilă să aducă oameni buni în dezvoltarea unei unități administrative. O susțin și cred că la fel vor face foarte mulți primari din județ. Când știu că avem atâtea probleme în județ, am încredere că doamna Mariana Câju este o perspectivă pentru a rezolva aceste probleme și de a aduce județul în România așa cum sunt județele Cluj sau Sibiu, județe care au cunoscut o dezvoltare și o viziune a președinților Consiliilor Județene de acolo”, a declarat Gheorghe Sucaciu, primarul orașului Făgăraș.

Nu trebuie uitat faptul că Mariana Câju are o relație bună și cu alți primari independenți importanți din județul Brașov. Dacă aceștia o vor susține, atunci se anunță probleme mari pentru candidatul PNL, actualul președinte al Consiliului Județean Brașov. Acesta nu pare să stăpânească partidul destul de bine în calitatea sa de președinte având în vedere numărul membrilor de partid importanți care au ales să părăsească formațiunea politică. Și în momentul de față, partidul este împărțit în două, lucru știut de toți brașovenii. Este tabăra primarului George Scripcaru și tabăra lui Adrian Veștea. Numai că, popularitatea primarului este aproape dublă față de cea a președintelui Consiliului Județean Brașov. Acesta este și motivul pentru care mulți liberali vor ca George Scripcaru să preia conducerea partidului.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: