Octogenar omorât pe o trecere de pietoni din Brașov

La data de 16 august a.c., în jurul orelor 05.30,  un bărbat de 23 de ani a condus un autoturism pe Zizinului, din municipiul Brașov, dinspre Uzina 2 spre Gemenii iar la trecerea pentru pietoni din dreptul imobilului cu nr. 80, nu a acordat prioritate de trecere unui bărbat de 81 ani, angajat în traversarea regulamentară a străzii, pe care l-a accidentat.

În urma accidentului a rezultat decesul pietonului care a fost transportat la Serviciul Județean de Medicină Legală Brașov

La testarea conducătorilor auto din punct de vedere al prezenței alcoolul în aerul expirat, rezultatul a fost 0, 63 mg/l alcool pur. Acesta a fost condus la Spitalul Clinic Județean  de Urgență Brașov pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Bărbatul a fost reținut, pe bază de ordonanță, pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arest Preventiv al I.P.J. Brașov.

 În cauză a fost constituit dosar penal, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente în care polițiștii continuă verificările pentru stabilirea cauzelor și împrejurărilor exacte ale producerii evenimentului. .

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: