Obligația guvernanților este de a crește nivelul de trai al românilor!

Ultimii trei ani au însemnat pentru români o evoluție pozitivă constantă în ceea ce privește nivelul de trai. Puterea de cumpărare a crescut semnificativ, România a recuperat din decalajul față de țările din vestul Europei și trebuie să continue astfel până va ajunge la același nivel cu ele.

Spre exemplu, în 2017, puterea de cumpărare din țările europene a crescut, în medie, cu 1,9%. Cea mai mare creștere a fost înregistrată de România, cu 7,8%, de peste 4 ori mai mare decât media europeană, iar trendul pozitiv s-a menținut și în 2018. Vârstnicii au pensii mai mari, populația activă are salarii mai mari iar la rândul lor, copiii și nepoții noștri se bucură de alocații mai mari.

Lucrurile bune trebuie să continue, iar PSD  își propune reducerea decalajelor economiei noastre față de cele ale unor țări ca Franța, Germania, Olanda sau Austria și, în același timp, să încurajeze creșterea coeziunii la nivelul întregii Uniuni Europene, obiectivul fiind unul singur: Să construim un viitor mai bun pentru România și români.

 

Marius-Alexandru Dunca

președinte PSD Brașov

 

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: