O tânără din București a investit 30000 de Euro într-o casă de vacanţă pentru turişti la Șirnea

Șirnea a început să îi atragă ca un magnet pe români. După Charlie Ottley, o antreprenoare a lăsat Bucureștiul pentru Șirnea, unde a construit o casă de vacanţă pentru turişti numită Tripsylvania Tiny House. Mădălina Dumitru a investit circa 30.000 de euro în unitatea de cazare deschisă în luna ianuarie, iar în 2021 estimează o investiţie de circa 20.000 de euro pentru a pune la punct peisagistica şi infrastructura.

„Am plecat din centrul Bucureştiului şi ne-am luat apartament în Militari Residence, atunci am zis când vom pierde apusul vom pleca, am crezut că îl vom pierde în 3-4 ani, dar într-un an nu am mai văzut apusul, am fost înconjuraţi de clădiri şi am luat decizia de a pleca către Braşov, mai exact Şirnea, unde aveam acest teren, iar singurele ocupaţii pe care le poţi avea sunt creşterea de animale sau poţi să faci turism şi am ales să facem turism“, a declarat pentru Ziarul Financiar Mădălina Dumitru.

„Cererea a fost mai ma­re decât ne aşteptam, am deschis la înce­pu­tul lunii ianuarie, iar în mai puţin de o săptă­mână aveam trei luni fully booked, chiar şi în timpul săptămânii, nu ne-am aştep­tat. Luna iulie este aproape ocupată în tota­litate, cererea este mult mai mare decât ne-am aşteptat“,a concluzionat Mădălina Dumitru.

 

sursa foto Facebook Tripsylvania Tiny House

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: