O tânără de 25 ani a ieșit la cumpărături cu un certificat verde „împrumutat”

Polițiști din cadrul Poliției Municipiului Brașov – Secția 4 Poliție efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “falsul privind identitatea”.

În fapt, la data de 17 noiembrie 2021, cu ocazia activităților desfășurate pentru verificarea respectării normelor legale în vigoare privind prevenirea răspândirii virusului Sars-CoV-2, polițiștii au identificat o tânără, în vârstă de 25 ani, care se afla în incinta unei societăți comerciale situată pe raza municipiului Brașov și care, la solicitarea forțelor de ordine, a prezentat un certificat verde, fiind demarate verificări în vederea stabilirii veridicității aspectelor conținute de către documentul în cauză.

Cu ocazia investigațiilor efectuate, s-a constatat faptul că certificatul prezentat polițiștilor nu aparține persoanei în cauză, ci unei alte persoane, acesta fiind utilizat fără drept.

În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, în care se va propune soluție legală la finalizarea anchetei.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: