O tânără care ar fi trebuit să fie în arest la domiciliu a furat 50 euro dintr-un imobil

Polițiști din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Feldioara efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de “furt calificat” și “evadarea”.

Din primele cercetări efectuate în cauză, polițiștii au stabilit faptul că la data de 07 noiembrie 2021, în jurul orei 11.00, o femeie, în vârstă de 32 ani, ar fi pătruns într-un imobil situat pe raza localității Sânpetru, județul Brașov, iar din interiorul acesteia ar fi  sustras suma de 50 de euro.

În continuarea cercetărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că femeia în cauză se afla sub măsura preventivă privativă de libertate, prin aceea că Tribunalul Brașov a dispus măsura arestului la domiciliu față de aceasta.

În baza probatoriului administrat în cauză, femeia a fost reținută pentru 24 de ore și introdusă în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov.

Cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, în care se va propune soluție legală la finalizarea anchetei.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: