O nouă înfrângere pentru Primăria Brașov în lupta cu P&P. Avocata adusă de primarul Coliban, pierde procese pe ”bandă rulantă”

Primăria Brașov a pierdut o nouă bătălie cu P&P, firma care administrează parcările din Municipiu. Cu alte cuvinte, primarul Allen Coliban plătește degeaba o firmă de avocatură. Partea proastă este că serviciile juridice au tarife mari și totul este pe banii brașovenilor. Cu toate acestea, useristul din fruntea Primăriei Brașov continuă să pompeze bani într-o casă de avocatură care până în prezent nu a rupt gura târgului, ba din contră.

”Tip solutie: Încheiere
Solutia pe scurt: Respinge cererea formulată de petentul-pârâtul CONSILIUL LOCAL al MUNICIPIULUI BRAŞOV, în contradictoriu cu intimata-reclamantă SC P&P SRL, de lămurire a dispozitivului sentinţei civile nr. 653 din 28 iunie 2021 pronunţată de Tribunalul Covasna în dosarul cu nr. de mai sus. Cu drept de recurs în termen de 5 zile de la comunicare, cerere ce se va depune la Tribunalul Covasna. Pronunţată prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei, azi, 03.08.2021.Document: Încheiere de şedinţă    03.08.2021”, se arată pe portalul instanței.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: