O nouă expoziție de pictură la Muzeul Tradițiilor Codlene

În perioada 29 iulie – 30 august, Muzeul Tradițiilor Codlene va găzdui o nouă expoziție de pictură, organizată de d-na Anca Timis din Brașov.

„Despre Anca Timiș ar fi multe de spus, însă vă aducem în atenție doar câteva dintre calitățile care o desăvârșesc din punct de vedere artistic și anume: este absolventă a Școlii de Arte Brașov, profesoară de arte la Liceul Honterus, poetă, predă cursuri de caligrafie și arte vechi persoanelor cu nevoi speciale, copiilor mari și mici sub forma de terapie prin artă, fiind mereu preocupată de frumos și de readucerea în contemporan a unei părți din tainele vechi ale scrisului, ale cărților și mai ales ale obiectelor de scriere atât de speciale.
Expoziția „Tăceri” reprezintă o conexiune între pictură, caligrafie și poezie, prin intermediul căreia artista își expune pe pânză o parte din gândurile poetice interioare ce reflectă mici secrete bine tăinuite de-a lungul timpului.
Cele 12 lucrări ce vor fi expuse, sunt realizate prin tehnică mixtă: acrilic, ulei, marker, medium-uri de artă și diverse materiale (exp. dantelă).
Procesul realizării acestor lucrări a fost realizat în momentele de liniște și de introspecție ale artistei, ceea ce a contribuit și la titlul expoziției, atât de sugestiv.
„În fața artei, de cele mai multe ori, rămânem tăcuți și adânciți în interior!”- Anca Timiș
Vă așteptăm cu drag să descoperiți prin această expoziție expresia materială a unor trăiri interioare!”, s-a menționat pe pagina de Facebook: Muzeul Tradițiilor Codlene
Intrarea la expoziție este liberă.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: