O noua editie a Bursei Generale a Locurilor de Munca la Brasov

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Braşov organizeaza BURSA GENERALA A LOCURILOR DE MUNCĂ vineri, 20 aprilie 2018, în municipiul Braşov, la sediul Casei Armatei, Str. Mureşenilor, Nr.29.

Bursa Generală a Locurilor de Muncă reprezintă o oportunitate pentru persoanele în căutarea unui loc de muncă, de a-și alege un loc de muncă conform pregătirii lor profesionale, sau să se orienteze/reorienteze profesional.

Pe aceasta cale informam agenţii economici despre faptul ca participarea la acest eveniment  este  gratuită şi  reprezintă o oportunitate de a cunoaşte direct oferta de forţă de muncă, de a recruta şi selecta personal în vederea ocupării locurilor de muncă vacante.

Totodată, agenţii economici care încadrează persoane din rândul şomerilor beneficiază de facilităţile/subventiile prevazute de Legea 76/2002, privind sistemul asigurarilor pentru somaj si stimularea ocuparii fortei de munca.

Reprezentantii Agenţiei au contactat peste 350 de agenţi economici din judeţul Braşov. Pana la aceasta data  33 dintre aceştia confirmand participarea la bursa unde vor oferi peste 685 locuri de muncă, astfel: 55 locuri de munca pentru persoane cu studii superioare si 630 locuri pentru persoane cu studii medii. 

Pentru a veni in sprijinul agenţilor  economici interesaţi să participe la acest eveniment, pe site-ul institutiei www.ajofm-bv.ro, invitatia adresata angajatorilor precum si formularul privind situatia locurilor de munca vacante.

Formularul privind situatia locurilor de munca vacante, completat, se poate transmite la numărul de fax: 0268/412.552 sau pe adresa de e-mail: ajofm@bv.anofm.ro, cu mentiunea „pentru bursa generala a locurilor de munca”.

Data limita pentru depunerea ofertelor de locuri de munca vacante este 17.04.2018  ora 12:00.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: