O îmbrățișare l-a lăsat pe un brașovean fără portofel

Polițiști din cadrul Biroul de Investigații Criminale Brașov, efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de “furt calificat” și “complicitate la furt calificat”.

În fapt, polițiștii au fost sesizați de către un bărbat în vârstă de 62 ani din municipiul Brașov, cu privire la faptul că o persoană necunoscută i-ar fi sustras portofelul în care se aflau documente personale, carduri bancare și o sumă de bani.

Din cercetările efectuate în cauză, polițiștii au stabilit faptul că bărbatul în cauză, în timp ce se afla pe raza municipiului Brașov, ar fi fost abordat de către o persoană de sex masculin, care, sub pretextul unei cunoștințe comune, l-ar fi îmbrățișat și ulterior, i-ar fi sustras portofelul pe care-l avea asupra sa.

În urma activităților investigativ-operative efectuate, polițiștii au identificat autorul faptei, acesta fiind un bărbat în vârstă de 44 ani din județul Dâmbovița, din cercetări rezultând faptul că acesta a fost ajutat la comiterea faptei de către soția sa în vârstă de 34 ani.

La data de 23 august a.c., polițiștii Biroul de Investigații Criminale ai județelor Brașov și Târgoviște, au pus în executare două mandate de aducere, iar în baza probatoriului administrat în cauză, cele două persoane au fost reținute pentru 24 de ore și introduse în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al  Inspectoratului de Poliție Județean Brașov.

Cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, în care se va propune soluție legală la finalizarea acestora.

 

 

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: