O firmă din Brașov pune la dispoziție flota de microbuze pentru a livra alimente și medicamente bătrânilor și suspecților de coronavirus

Criza provocată de COVID-19 scoate la lumină și grija pe care ar trebui să o avem față de semenii noștri. Cât încă mai există omenie și empatie, mai avem o șansă.

Angajații firmei brașovene de transfer aeroport M&M Express vor veni in sprijinul batranilor si suspectilor/ bolnavilor de Covid-19, punand la dispozitie intreaga flota de microbuze cu titlu gratuit. De asemenea, vor livra medicamente sau alimente incepand cu data de 21.03.

”VOLUNTARIAT
Angajatii M&M Express vor fi voluntari ‪24 h‬ din ‪24 h‬ incepand din data de 21.03.

Venim in sprijinul batranilor si suspectilor/ bolnavilor de Covid-19, punand la dispozitie intreaga flota de microbuze cu titlu gratuit , vom livra medicamente sau alimente in aceasta perioada.

Omenirea se confrunta cu o situatie foarte dificila.
Asta poate să ne dezbine, din cauza fricii, sau să ne unească prin dragostea de semeni.Scopul nostru comun trebuie sa fie grija fata de noi si de cei din jurul nostru.

Mișcarea noastră poate ajuta la modelarea direcției de mers pentru ceea ce urmeaza.” este mesajul postat pe pagina de Facebook M&M Express.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: