O femeie din Brașov și-a agresat fizic unchiul

 Poliția Municipiului Brașov efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de “violența în familie” și “violare de domiciliu”.
În fapt, la data de 19 octombrie 2021, în jurul orei 00.10, polițiștii au fost sesizați prin apelul unic de urgență 112 de către un bărbat din municipiul Brașov cu privire la faptul că ar fi fost agresat fizic de către nepoata sa.
Cu ocazia cercetărilor efectuate în cauză, polițiștii au constatat faptul că în noaptea de 18/19 octombrie 2021, femeia, în urma unei discuții contradictorii purtate la telefon, s-ar fi deplasat la domiciliul unchiului său, ar fi pătruns în interiorul locuinței, fără consimțământul acestuia și ulterior l-ar fi agresat fizic.
În conformitate cu prevederile legale și având în vedere faptul că, în urma completării formularului de evaluare a riscului s-a constatat faptul că există pericol iminent, polițiștii au emis ordin de protecție provizoriu pe o perioadă de 5 zile față de femeie.
În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, în care se va propune soluție legală la finalizarea anchetei.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: