O familie adevărată este bazată pe valori și principii sănătoase

Familia este stâlpul unei societăți, reflexie a acesteia, reprezintă  continuitatea umanității. Acest referendum pentru redefinirea familiei este unul crucial pentru țara noastră deoarece într-o societate normală, sănătoasă în care valorile creștine primează, familia nu poate fi constituită decât dintr-un bărbat și o femeie.
Faptul că peste 3 milioane de români au semnat pentru această inițiativă arată faptul că valorile creștine, morale în România se doresc a fi respectate.
Noi toți avem datoria morală de a participa la acest referendum, de a vota DA pentru a asigura generațiilor viitoare niște valori și principii sănătoase, normale pentru o țară creștină.
O familie adevărată este bazată pe valori și principii sănătoase, creștine, în care bărbatul și femeia asigură continuitatea, viitorul acesteia. Acest referendum nu este unul politic, fiecare dintre noi fiind liber de a participa sau nu, de a vota așa cum conștiința îi dictează.
Doresc să amintesc pe această cale, dincolo de propaganda apărută în ultimele săptămâni pe rețelele de socializare , că acest referendum are strict la bază modificarea articolului 48 alineatul 1 din Constituția României, textul propus fiind următorul: ,,Familia se întemeiază pe căsătoria liber consimțită între un bărbat și o femeie.”
Totodată, legea de revizuire a Constituției a fost în prealabil adoptată în Parlament iar referendumul este decizional și devine lege prin simpla sa validare.
Dragos Dragomir-student la Universitatea de Drept

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: