O ediție inedită la LollyBoom Brașov a ajuns la final

În 8-10 septembrie a avut loc cel mai mare festival al familiei din România, LollyBoom, în Parcul Noua. În cele trei zile s-au desfășurat ateliere creative, spectacole la scenă și multiple activități în zonă pentru comunitatea brașoveană cu scopul de a petrece timp de calitate alături de cei dragi, în natură și de a retrăi o frumoasă etapă copilăria.

LollyBoom 2017 ediția Brașov a însemnat 27 de zone amenajate, 273 de ateliere atât pentru cei mici, cât și pentru adulți cu 1723 de înscrieri unice. 38000 de participanți s-au bucurat de spetacole de teatru, dans, magie, concerte, proiecții de film, escaladă, bubble football. Majoritatea înscrierilor s-au realizat online, astfel că la atelierele celor de Dino Parc Râșnov unde copiii au pictat forme 3D ale dinozaurilor și ouăle acestora, Relax Kids România, Arcadia Brașov, Zoo Brașov dar și la ridicări cu balonul cu aer cald s-au epuizat până în prima zi de festival.

Cei mai tineri dintre participanți, în cadrul atelierelor de pictură sub diferite forme, design vestimentar, mărgelit, muzică în germană a prietenilor de la Asociația Creștină Something New, Bya Fashion, Deutsch Mit Musik Brașov, Happy Moms, Bebe Rostogol, Artterapie prin care copiii și-au dezvoltat creativitatea, au format noi deprinderi, s-au relaxat, s-au jucat.

Spectacolele la scenă a celor de la CUANTUNE, Adrian Lăzăroiu Band, Crina Zvobodă, magicianul Cristian Gună,Art Respect s-au bucurat de un număr impresionant de participanți. Unul dintre actorii filmului ,,Usturoi”, Sebastian Topan,  a fost prezent chiar de ziua lui primind din partea publicului numeroase urări.

Publicul brașovean s-a arătat curios și încântat de atmosfera din festival, primind conceptul cu brațele deschise și bucurându-se astfel de 3 zile pline de distracție, relaxare, joc și joacă. Proiectul a fost realizat din bugetul Primăriei Municipiului Brașov, iar accesul a fost gratuit.

 

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: