O companie IT a lansat aplicaţia EMIM prin care pacienţii pot găsi medicamentul dorit la cea mai apropiată farmacie

Compania ieşeană RomSoft a lansat aplicaţia digitală EMIM, al cărei scop este să faciliteze comunicarea între pacienţi şi farmacişti în ceea ce privește medicamentele care se găsesc mai greu pe piață.

“Cunoscând dificultăţile pe care le întâmpină pacienţii în a găsi medicamentele căutate, dar şi provocările cu care se confruntă farmaciştii, fiind una din categoriile profesionale foarte expuse în aceste zile, am lansat o funcţionalitate nouă pe platforma EMIM, aceea de CERERE MEDICAMENT. Vrem să conectăm farmaciile din ţară cu pacienţii aflaţi în căutarea unui anumit tip de medicament“, a declarat co-fondatorul RomSoft Iaşi, Dorin Cristea.

Farmaciştii se pot înregistra în aplicaţie, folosind opţiunea ÎNREGISTRARE FARMACIST, urmând ca mai apoi să fie înştiinţaţi automat în momentul în care un pacient adaugă o cerere nouă de medicament.

Citiți și https://transilvania365.ro/gadget-care-ajuta-angajatii-sa-pastreze-distantarea-sociala/

Este vital ca farmaciștii să înregistreze adresa exactă a farmaciei în care profesează, pentru a putea analiza cererile primite din partea clienţilor aflaţi în zona respectivă (exemplu: oraş, stradă, număr). Personalul medical poate vedea toate cererile active de medicamente din sistem şi poate răspunde solictărilor printr-un simplu click. AplicaţiaEMIM va genera un mesaj automat, care va fi trimis pacientului prin SMS sau e-mail. Vestea bună este că serviciul este gratuit.

Citiți și https://transilvania365.ro/tunele-de-decontaminare-atat-pentru-pietoni-cat-si-pentru-masini-ce-pret-au/

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: