O altfel de Paradă a Junilor (GALERIE VIDEO, FOTO)

O altfel de Paradă a Junilor în 2020, de această dată una virtuală, dar la fel de emoționantă. Restricțiile dictate de pandemia COVID-19 nu mai fac posibil tradiționalul eveniment din Duminica Tomii. Pentru a onora tradiția de zeci de ani, Transilvania365 vă prezintă o galerie foto cu cele mai reprezentative momente ale paradei de anul trecut când peste 20 de mii de persoane s-au adunat în centrul Municipiului Brașov pentru a admira Parada Junilor. Frumos îmbrăcați, călare pe cai de rasă, junii brașoveni au străbătut zona centrală spunându-le celor prezenți ”Hristos a înviat!”.

Citiți și Scrisoare deschisă din partea unei mame către guvernanți. ”Cum poți controla ca peste 30 de copii să poarte corect masca și să nu ducă mâna la față de 4 – 5 ore pe zi?”

Reamintim traseul paradei călare a Junilor din Duminica Tomii: Piața Unirii – Strada C-tin Brâncoveanu- G. Barițiu – Piața Sfatului –Mureșenilor- Eroilor – Republicii – Piața Sfatului – Apolonia Hirscher – str. Poarta Schei – (Junii Tineri urcă pe Tiberiu Brediceanu şi coboară pe Ghe. Baiulescu) – Prundului – Pe Tocile – Podul Crețului.

Citiți și Să ne aducem aminte! ”Aruncatul în țol” și ”aruncarea buzduganului” la Brașov (GALERIE FOTO, VIDEO)

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: